Urządzenia i Akcesoria
Gevulde groenten
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porties
Składniki
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Zonnige groentetaart
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Gnocchi Tricolore
35 min
Aardappelgoulash
1 godz.
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45 min
Indiase groentencurry
50 min
Salade van gehakte groenten
10 min