Urządzenia i Akcesoria
Gevulde groenten
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porties
Składniki
-
courgettes (elk 130 g)2
-
aubergines (elk 400 g)2
-
witte uien (elk 120 g)2
-
water500 g
-
extra vergine olijfolie en meer voor het invetten en besprenkelen10 g
-
broodkruimels100 g
-
verse basilicumbladeren10
-
ei1
-
melk20 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9 g
Kalorie
1018 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
40 min
Vegetarische pizza
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Chai-theepoeder
15 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Appelpunch
30 min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55 min
Forel met hollandaisesaus
50 min