Urządzenia i Akcesoria
Jerk Spice Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
70 g
Składniki
-
onion powder1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground allspice2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
sugar2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
paprika1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cayenne pepper2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 70 g
Sód
4676.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
642.6 kJ /
153.6 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Alcohol-free Berry Mojito
5 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Thai Red Curry Paste
10 min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Brak ocen
Horror punch
20 min
Vegan Pavlova
2 godz. 45 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Berry Foam
10 min
Chocolate Porter Brownies
45 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.