Urządzenia i Akcesoria
Jerk Spice Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
70 g
Składniki
-
onion powder1 Tbsp
-
garlic powder1 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground allspice2 tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
sugar2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
paprika1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cayenne pepper2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 70 g
Sód
4676.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
642.6 kJ /
153.6 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
34.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 godz. 15 min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels (TM5)
Brak ocen
Tandoori Marinade
10 min
Black Pudding Scotch Eggs
50 min
Marmalade Margarita
5 min
Wimbledon strawberry fool
1 godz. 15 min
Cheese Puffs with Whipped Honey Cream Cheese
1 godz. 5 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min