Urządzenia i Akcesoria
Balado Eggplant
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
eggplant cut in matchsticks (5 cm)450 g
-
water750 g
-
garlic cloves25 g
-
shallots50 g
-
red tomatoes cut in quarters200 g
-
fresh red chillies cut in halves85 g
-
vegetable oil40 g
-
red bird's eye chillies15 g
-
fresh kaffir lime leaves3
-
Indonesian red spice paste room temperature80 g
-
fresh lemon grass cut in halves, bruised1 stalk
-
sugar adjust to taste½ tsp
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground white pepper adjust to taste¼ tsp
-
lime juice only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
400 mg
Białko
3 g
Kalorie
886 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Culinary Heritage
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35 min
Beef Rendang
1 godz. 30 min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 godz. 20 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35 min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 min