Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Herbal Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49 g
Kalorie
1686 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 h
Korean Ginseng Chicken
1 h 10 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3 h 15 min
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 h 25 min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min