Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Herbal Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
whole chicken legs deboned (approx. 2 whole chicken legs)500 g
-
salt10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
wolfberries (goji) soaked to soften10 g
-
honey10 g
-
fresh ginger slices4
-
Chinese red dates pitted8
-
Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water plus extra to submerge bag1200 g
-
lemon juice10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
49 g
Kalorie
1686 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yam Rice
45 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min