Pappardelle in Pfefferbutter

Pappardelle in Pfefferbutter

4.5 202 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen

Składniki

  • Zitronenschale unbehandelt (à 1 x 2 cm)
    2 Streifen
  • Oregano frisch, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
    3 Stängel
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Wasser zum Kochen
  • Salz zum Kochen
  • Pappardelle
    220 g
  • Pfefferkörner, schwarz
    1 TL
  • Butter in Stücken
    70 g
  • Meersalzflocken
    ½ TL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 288 mg
Białko 22 g
Kalorie 3109 kJ / 743 kcal
Tłuszcz 35 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Węglowodany 84 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...