Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie80 g
-
zout¾ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroenen bij voorkeur biologisch, schil en sap1 - 2
-
4 witvisfilets, (elk soort witvis), (120-200 g elk)tarbotfilets (120-200 g elk)4
-
gemengde groenten (bijv. wortel, courgette, bleekselderij, knolraap), indien nodig in stukken gesneden200 g
-
peterselieblad, vers alleen de blaadjes6 takjes
-
water500 g
-
aardappelen geschild, in plakjes gesneden (3 mm)400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
30 g
Kalorie
1693 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Forel met hollandaisesaus
50 min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Brak ocen
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Worstmummies
Brak ocen
Pommes Dauphine
1 godz. 40 min
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
Appelpunch
30 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Steak au Poivre
20 min
Boerenbrood
2 godz.