Urządzenia i Akcesoria
Zalmtartaar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porties
Składniki
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
10 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vitello tonnato
13 godz.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Gorgonzola spread
Brak ocen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Kleine aspergeflans
55 min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Brak ocen
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Steak tartaar
30 min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Brak ocen
Vinaigrette van paprika's
Brak ocen
Turkse gekruide lamshapjes
1 godz. 30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min