Urządzenia i Akcesoria
Zalmtartaar
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porties
Składniki
-
roze peperkorrels plus extra om te garneren1 tl
-
verse dille alleen de blaadjes, plus wat extra om te garneren2 takjes
-
zalmfilet, vers in 3 stukken gesneden300 g
-
citroensap vers geperst40 g
-
olijfolie2 el
-
Worcestershire saus½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
waterkers bladeren100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
10 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Kaascrackers
2 godz. 30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Steak tartaar
30 min
Ananaspakketjes
1 godz.
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 godz. 25 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Forelmousse
5 min