Urządzenia i Akcesoria
Varkenshaasje met mosterdsaus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porties
Składniki
-
lente-uitjes in stukken180 g
-
extra vergine olijfolie60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
witte wijn50 g
-
vloeibare rundsbouillon100 g
-
graanmosterd1 el
-
varkenshaasje (1-2 stukken), in dikke plakken (2-3 cm)700 - 800 g
-
fijn zout naar believen2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen2 snuifjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
26.9 g
Kalorie
1133 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
16.65 g
Błonnik
0.65 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lekker en licht
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Steak au Poivre
20 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Kip in perziksaus
40 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 godz. 45 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.