Urządzenia i Akcesoria
Mosselen in romige witte wijnsaus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Roggebroodjes
12 godz.
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Gerookte zalm sneetjes
Brak ocen
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Steak tartaar
30 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Mosselen met Frietjes
45 min
Forel met hollandaisesaus
50 min