Urządzenia i Akcesoria
Mosselen in romige witte wijnsaus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 - 15 takjes
-
uien gehalveerd220 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
extra vergine olijfolie45 g
-
schoongemaakte mosselen1000 g
-
droge witte wijn150 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
935 kJ /
223 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1 godz. 55 min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Courgette en ham lasagne
1 godz. 5 min
Marshmallows
2 godz. 30 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Brak ocen
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
250 g sjalot kleuren
Brak ocen
Gebakken spinazie met eieren
40 min
Mousse van tonijn
10 min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1 godz. 25 min
Gehaktbrood
1 godz. 20 min