Urządzenia i Akcesoria
Kalkoenstoofpot met room en champignons
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
6 porties
Składniki
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
wortelen in plakjes (1 cm)120 - 150 g
-
selderstengels in stukken (0,5 cm)50 - 70 g
-
witte wijn50 g
-
Dijon mosterd1 ½ tl
-
zout¾ - 1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
kippenbouillon (zie tips)750 g
-
verse tijm2 - 3 takjes
-
kalkoen in stukken (4 cm)800 g
-
olijfolie10 g
-
spekblokjes150 g
-
verse champignons in vieren gesneden250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
verse peterselie fijngehakt1 el
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
graanmosterd1 ½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
980 mg
Białko
37 g
Kalorie
2404 kJ /
574 kcal
Tłuszcz
44 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2 godz. 40 min
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Vislasagne met asperges en prei
1 godz. 30 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Brak ocen
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Alpengratin
50 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen
Bloemkool met kaas
55 min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30 godz.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min