Urządzenia i Akcesoria
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
rode paprika in stukken100 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
droge witte wijn100 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
ansjovisfilets, in olie2
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
rauwe scampis, gepeld24
-
zeezout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
suiker1 snuifje
Presentatie
-
komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes2
-
verse bieslook fijn gesneden4 el
-
citroen in 6 partjes1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Samen thuis genieten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Brak ocen
Kimchi risotto
Brak ocen
Halloween-worstvingers
1 godz.
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 min
Viscurry
35 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min