Urządzenia i Akcesoria
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porties
Składniki
-
ham, in plakjes50 g
-
uien80 g
-
boter30 g
-
doperwten, bevroren500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
water500 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse muntblaadjes10 g
-
honing20 g
-
microgreens (blaadjes)10 g
-
crème fraîche100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
306.6 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
694.6 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Brak ocen
Romige aspergesoep
25 min
Broccolisoep
15 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Broccolisoep met volkoren croutons
40 min
Aardappel-preisoep
40 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Romige champignonsoep
20 min
Romige erwtensoep
40 min
Romige courgettensoep
25 min