Urządzenia i Akcesoria
Vegan bao sliders
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portion
Składniki
Bao buns
-
water125 g
-
plant-based milk of chioce1 tbsp
-
plain flour250 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
sea salt¼ tsp
-
vegetable oil to grease
Hoisin banana
-
garlic clove1
-
onion cut into halves, then cut into slices250 g
-
vegetable oil plus extra to grease30 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
dried chilli flakes¼ - ½ tsp
-
bananas peel only (see Tips)4
-
hoisin sauce60 g
-
fresh coriander leaves torn2 tbsp
-
sea salt¼ tsp
-
plain flour to dust
-
boiling water500 g
Assembly
-
Lebanese cucumbers sliced into matchsticks2
-
fresh mango (approx. 350 g) , sliced into matchsticks2
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
maple syrup1 tbsp
-
sesame oil1 tsp
-
fresh red chilli deseeded and thinly sliced1
-
lime zested and juiced1
-
roasted unsalted peanuts coarsely chopped, to sprinkle1 ½ tbsp
-
fresh coriander leaves, to garnish
-
spring onions/green onions sliced, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340.7 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
1765.1 kJ /
421.9 kcal
Tłuszcz
8.4 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
83.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Croissants
16 godz.
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Seitan
40 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Vegan gravy
40 min
Vegan mozzarella
3 godz. 40 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.