Pane contadino

Pane contadino

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 19 godz.
1 pezzo

Składniki

Lievitino
  • di acqua
    260 g
  • di farina di segale
    200 g
  • di lievito madre di segale
    20 g
    2 g di lievito di birra fresco
Starter
  • di pangrattato
    25 g
  • di acqua
    50 g
Impasto
  • di acqua (di cui 90 g fredda)
    1590 g
  • di farina di segale + q.b.
    100 g
  • di farina tipo 1
    180 g
  • di sale
    10 g
  • di semi misti (zucca, lino, girasole, ecc.)
    10 - 15 g
  • strutto
    1 cucchiaino
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 1932 kcal / 7541 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 358 g
Błonnik 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...