Gelato allo yogurt greco con frutti rossi

Gelato allo yogurt greco con frutti rossi

5.0 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • di latte in polvere magro
    40 g
  • di destrosio
    35 g
  • di farina di semi di carrube
    3 g
  • di zucchero
    175 g
  • di latte intero
    140 g
  • di panna (30-40% di grassi)
    40 g
  • cubetti di ghiaccio q.b. per raffreddare
  • di yogurt greco
    600 g
  • di succo di limone, spremuto fresco filtrato
    30 g
  • di frutti rossi freschi
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 276.2 kcal / 1138.7 kJ
Białko 13.4 g
Tłuszcz 4.8 g
Węglowodany 47.7 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 44.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...