
Urządzenia i Akcesoria
Gelato allo yogurt greco con frutti rossi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
di latte in polvere magro40 g
-
di destrosio35 g
-
di farina di semi di carrube3 g
-
di zucchero175 g
-
di latte intero140 g
-
di panna (30-40% di grassi)40 g
-
cubetti di ghiaccio q.b. per raffreddare
-
di yogurt greco600 g
-
di succo di limone, spremuto fresco filtrato30 g
-
di frutti rossi freschi250 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
276.2 kcal /
1138.7 kJ
Białko
13.4 g
Tłuszcz
4.8 g
Węglowodany
47.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
44.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Come in gelateria
100 Przepisów
Włochy
Włochy