![Rotolini di farro Rotolini di farro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/59a8d40f-3b81-442b-9200-5f518f48f8c4/Derivates/03b913c6-73e6-4aa2-ad49-6ab977d6466d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pre-impasto
- 50 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Starter
- 150 g di acqua
- 50 g di farina di farro integrale
Pane
- 1760 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di miele
- 400 g di farina di farro integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- 1 cucchiaio di sale grosso (opcjonalnie)
- 1 cucchiaio di semi di cumino (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 637 kJ / 152 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane in cassetta semplice
19h
Wellington vegetariano
2ч.
Panini con muesli
19h 30 min
Lievito madre con farina di segale
96h 20min
Tartufi dolci con avena e semi di carrube
15min
Burro di mais (vegan)
25min
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane morbido di farro
19h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane di segale
20 Std. 30 Min