Rotolini di farro
TM6

Rotolini di farro

4.0 (2 oceny)

Składniki

Pre-impasto

  • 50 g di acqua, tiepida
  • 1 g di lievito di birra fresco
  • 60 g di farina di farro integrale

Starter

  • 150 g di acqua
  • 50 g di farina di farro integrale

Pane

  • 1760 g di acqua
  • 5 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
  • 10 g di miele
  • 400 g di farina di farro integrale + q.b.
  • 5 g di psillio
  • 10 g di sale
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • 1 cucchiaio di sale grosso (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaio di semi di cumino (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
637 kJ / 152 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy