Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1680 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 15 g di fiocchi di patate
- 5 g di malto in polvere
- 12 g di carbone vegetale
- 15 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale, a piacere
- 10 pomodorini colorati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 80.7 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccine con cipolle caramellate
3 Std. 40 Min
Sali aromatizzati
4h 45min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Focaccine nere
4h
Black burger
5h
Piadina romagnola
15 min
Gyoza neri
1h 30 min.
Treccine con semi di papavero
16hod. 30min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3h 10 min.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Focaccia di zucca (TM6)
1h 35min