Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1680 g di acqua
- 6 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 00
- 200 g di farina manitoba
- 15 g di fiocchi di patate
- 5 g di malto in polvere
- 12 g di carbone vegetale
- 15 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- fiocchi di sale, a piacere
- 10 pomodorini colorati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2108 kJ / 504 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 80.7 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Błonnik
- 4.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Menù: Goulash di manzo con gnocchi di pane; mini cheesecake
2 Std.
Chutney di cipolle caramellate
24 Std.
Pane alla birra (TM6)
4 Std.
Manzo Sottovuoto con salsa al cioccolato e melagrana
2 godz. 55 min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1sa 45 dk
Focaccine con olive
3h 50min
Panini alle noci e mandorle (TM6)
1h 15min
Croccante alle mandorle
1 Std. 30 Min
Chips di mais con crema di fagioli
1h 20min
Focaccine all'origano
1 Std. 30 Min
Aperitivo all'arancia e zenzero
10min