Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di chicchi di segale
- 150 g di farina di segale
- 300 g di acqua (circa 35°C)
- 5000 g di acqua
- 150 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 587 kJ / 158 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Formaggio vegano tritato
10 min
Panini della Val Venosta
15u. 30min
Pane in padella
18 Std.
Pane contadino
19h
Lievito madre disidratato
24 Std. 10 Min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane al latticello
18 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pinsa romana
5 Std.