Urządzenia i Akcesoria
Lievito madre con farina di segale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz. 20 min
550 g
Składniki
-
100 g di chicchi di segale
-
150 g di farina di segale
-
300 g di acqua (circa 35°C)
-
5000 g di acqua
-
150 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
587 kJ /
158 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone
6 Std. 30 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 Std.
Pane contadino
19 Std.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Banettes rustiche
15 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane al latticello
18 Std.
Rotolini di farro
30 Std.
Pane semplice
4 Std.