![Lievito madre con farina di segale Lievito madre con farina di segale](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ae4ae2f8-cb4b-453b-b0ff-e03d0f91dbdd/Derivates/7fd39fe2-afb4-4065-9d6d-bcf75c7f6cfb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di chicchi di segale
- 150 g di farina di segale
- 300 g di acqua (circa 35°C)
- 5000 g di acqua
- 150 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 587 kJ / 158 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane in cassetta semplice
19h
Rotolini di farro
30 godz.
Rosette di farro
17h 30min
Lievito madre disidratato
24h 10min
Pane al latticello
18 Std.
Panini al cumino
16h 30min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane veneziano
18h 30min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Vellutata speziata di zucca
50 Min
Baguette integrale
5 godz.
Pane di segale
20h 30min