Urządzenia i Akcesoria
Lievito madre con farina di segale
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 96 godz. 20 min
550 g
Składniki
-
100 g di chicchi di segale
-
150 g di farina di segale
-
300 g di acqua (circa 35°C)
-
5000 g di acqua
-
150 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4 g
Kalorie
587 kJ /
158 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 godz.
Ghirlanda di pan brioche al farro
15 godz. 30 min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 godz. 30 min
Pane di segale
20 godz. 30 min
Pesce bianco magro sottovuoto
1 godz. 20 min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 godz. 30 min
Pane injera
8 godz. 30 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3 godz. 30 min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 godz.
Piadina con esubero di lievito madre
1 godz. 50 min