![Salsa al cioccolato Salsa al cioccolato](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A3691024-2E53-40D9-B2D9-BB723E40DDF4/Derivates/D42CD98C-32B2-45D3-8332-755300144B0D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia a pezzi
- 250 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 100 g di cacao in polvere
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1119.4 kJ / 267.6 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 53.6 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Budino alla vaniglia
3h 25min
Panna cotta al caffè
4h 20min
Coulis di fragole
20 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Salsa al cioccolato
10 Min
Crema catalana
40 Min
Salsa al cioccolato
20 Min
Maionese cotta
15 min
Crème caramel al Varoma
3 Std.