Urządzenia i Akcesoria
Caramelle toffee alle mandorle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
28 pezzi
Składniki
-
200 g zucchero
-
150 g di burro, salato o non salato freddo, a pezzi
-
100 g di panna, qualsiasi tipo
-
1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco (vedere consigli)
-
1 cucchiaino sale
-
30 g di granella di mandorle
-
1000 g di acqua
-
1 cucchiaio di aceto
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
0 g
Kalorie
360 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min
Mandorle sabbiate
1 godz.
Caramello liquido
35 min
Caramelle toffee
2 godz.
Yogurt
12 godz.
Salsa caramello al caffè
45 min
Curd alle clementine
30 min
Salsa al caramello (TM6)
1 godz. 30 min
Cioccolatini ripieni
4 godz.
Infuso di scorze di agrumi
25 min
Caramelle toffee
2 godz.
Zabaione al liquore d'arancia
15 min