![Pane in padella Pane in padella](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f864d6b-039d-43db-8d1a-cdff22738f09/Derivates/85289078-a521-483b-b122-d3fdd131812f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lievitino di segale
- 65 g di acqua
- 50 g di farina di segale
-
10
g di lievito madre di segale
lub 1 g di lievito di birra fresco
Lievitino di farina di grano
- 200 g di acqua
-
30
g di lievito madre di grano
lub 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 3 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9579 kJ / 2551 kcal
- Białko
- 69 g
- Węglowodany
- 474 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 31.8 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane in cassetta semplice
19h
Pane di patate e noci
21 godz.
Lievito madre disidratato
24h 10min
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50min
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pane veneziano
18 godz. 30 min
Pane contadino
19h
Pane ai cereali
3 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min
Pane semplice
4 godz.