Urządzenia i Akcesoria
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
969.9 mg
Białko
24.8 g
Kalorie
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 min
Chicken Mushroom Fajitas
1 godz.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Lemongrass Beef Salad
30 min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 godz.
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen