Urządzenia i Akcesoria
Fresh Prawn Spring Rolls
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
carrots peeled, cut in sticks (5 cm x 5 mm)40 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water1300 g
-
fresh green beans ends removed, cut in long pieces8
-
rice vermicelli (approx. 40 g), briefly rinsed with water to soften, cut in small sections (5 cm)1 bunch
-
large raw prawns, peeled deveined8
-
spring roll rice paper8 pieces
-
iceberg lettuce cut in shreds8 leaves
-
fresh coriander (opcjonalnie) leaves only, plus 1 sprig roughly chopped leaves for garnishing (optional)3 sprigs
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded½
-
caster sugar2 Tbsp
-
lime juice2 Tbsp
-
fish sauce2 Tbsp
-
rice vinegar1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
743 kJ /
177 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
30 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian Chicken Noodle Soup
Brak ocen
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Yu Sang
1 godz.
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Miso Ramen
30 min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 min
Ais Kepal Gula Melaka (Shaved Ice with Palm Sugar Syrup)
20 min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 godz.
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 godz. 15 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min