Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di cipolla a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di zucchine, a pezzi
- 2 uova
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
-
30
g di formaggio fresco spalmabile
lub 30 g di ricotta fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1034.3 kJ / 247.2 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 21.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 242 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scaloppine di pollo al limone
40 Min
Broccoli e zucchine al vapore
30 Min
Frittata di zucchine (TM6)
50 dk
Carote e patate dolci al vapore
30 Min
Vellutata di carote con omelette
30 Min
Nasello al vapore con riso e verdure
30 Min
Frittata di zucchine e ricotta
40 Min
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 Min
Frittata di albumi con zucchine
30 Min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 dk
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Tortilla di patate al vapore (TM6)
45 dk