Urządzenia i Akcesoria
Sól bekonowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 słoiki
Składniki
-
1 opakowanie boczku parzonego, w plastrach (100 g)
-
¼ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego
-
1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
-
1 czubata łyżka prażonej cebulki, gotowej
-
½ łyżeczki tymianku, suszonego
-
150 g soli gruboziarnistej (patrz wskazówka)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Sód
30559.3 mg
Białko
28.4 g
Kalorie
4001.9 kJ /
956.5 kcal
Tłuszcz
90.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
30.6 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PRZEPISY PODSTAWOWE II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ogórki po azjatycku (TM6)
1 godz. 30 min
Tajwańska szarpana suszona wieprzowina
1 godz. 40 min
Bułeczki bao z duszonym boczkiem i sałatką z czerwonej kapusty i orzeszków (Gua Bao)
1 godz. 20 min
Panko
1 godz. 10 min
Musztarda
36 godz. 10 min
Ostry sos z bananów
35 min
Smażone bułeczki z wieprzowiną
1 godz. 5 min
Chinkali z mięsem i kolendrą
1 godz. 40 min
Pizza turecka Pide
1 godz. 20 min
Szybka zupa w proszku
10 min
Boczek z kimchi
35 min
Kimchi
49 godz. 40 min