Sól bekonowa

Sól bekonowa

4.2 9 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 słoiki

Składniki

  • 1 opakowanie boczku parzonego, w plastrach (100 g)
  • ¼ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego
  • 1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
  • 1 czubata łyżka prażonej cebulki, gotowej
  • ½ łyżeczki tymianku, suszonego
  • 150 g soli gruboziarnistej (patrz wskazówka)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 słoik

Sód 30559.3 mg
Białko 28.4 g
Kalorie 4001.9 kJ / 956.5 kcal
Tłuszcz 90.4 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 30.6 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...