Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa lawendowo-pieprzowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
100 g
Składniki
-
35 g ziaren pieprzu czarnego
-
25 g nasion kolendry
-
25 g kminku
-
15 g suszonych kwiatów lawendy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
31 mg
Białko
13 g
Kalorie
946 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Dżem morelowy (z cukrem żelującym 3:1)
1h 10min
Wiśniowy szprycer
10min
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
5min
Czekoladki z orzechami
1h 30min
Twaróg
15h 20min
Rumienienie warzyw na zupę lub gulasz
25min
Rozdrabnianie parmezanu
5min
Siekanie cebuli
5min
Twarożek
4h 30min
Rozdrabnianie orzechów
5min
Cukier cynamonowy
5min
Pasta orzechowa
5min