Urządzenia i Akcesoria
Przyprawa lawendowo-pieprzowa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
100 g
Składniki
-
35 g ziaren pieprzu czarnego
-
25 g nasion kolendry
-
25 g kminku
-
15 g suszonych kwiatów lawendy
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
31 mg
Białko
13 g
Kalorie
946 kJ /
226 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Obieranie imbiru (z osłoną noża miksującego 2.0)
5 min
Wegańskie „masło”
2 godz.
Napój z nasion konopi
10 min
Przyprawa grillowa z wędzoną papryką do ryb
5 min
Olej aromatyzowany czerwoną papryką
24 godz. 40 min
Twaróg
15 godz. 20 min
Bułka tarta ze świeżego pieczywa
5 min
Masło klarowane
15 min
Kotlety schabowe z kością (sous-vide) i sałatka jabłkowa (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 40 min
Pesto ze szczawiu
10 min
Pasta ajvar z papryki i bakłażana
1 godz. 5 min
Rillettes z kaczką i wieprzowiną
1 godz. 25 min