Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
TM6 TM5

Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos

4.8 (40 ocen)

Składniki

  • 1 diente de ajo, pelado (opcjonalnie)
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 40 g de jugo de limón amarillo
  • 60 g de aceite de oliva extra virgen
  • ¼ cdita de sal
  • ¼ cdita de pimienta negra recién molida
  • 4 filetes de pescado, (p. ej. merluza, trucha, lubina, salmón, bacalao, etc.)
  • 500 g de agua
  • 250 g de papa, en trozos (2-3 cm)
  • 150 g de ejotes

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1472.3 kJ / 351.9 kcal
Białko
34.2 g
Węglowodany
14.6 g
Tłuszcz
17.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
2.5 g
Sód
239.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy