Urządzenia i Akcesoria
辣炒西兰花虾仁配米饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水900 克
-
盐1 茶匙
-
橄榄油15 克
-
长米200 克
-
蒜头3 瓣
-
酱油40 克
-
三巴酱55 克
-
姜蒜酱15 克
-
油15 克
-
干辣椒片½ 茶匙
-
玉米淀粉4 茶匙
-
蜂蜜2 茶匙
-
西兰花, 切小朵220 克
-
虾仁450 克
-
青葱 切薄片2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2257.5 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
1614.9 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲风味
8 Przepisów
Chiny
Chiny