Urządzenia i Akcesoria
清蒸鲥鱼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
鲥鱼 纵向横剖½ 条
-
盐¾ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
猪油1 汤匙
-
绍兴酒50 克
-
酒酿 酒糟约80克,甜米酒约50克130 克
-
姜 切细丝10 克
-
京葱 切细丝10 克
-
金华火腿 切片3 片
-
笋 切片30 克
-
干香菇 泡发后切片2 朵
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18 g
Kalorie
1068 kJ /
255.2 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny