牛肉糜炒西兰花

牛肉糜炒西兰花

3.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 牛肉肉糜
    120 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 料酒
    20 克
  • 西兰花 切小朵
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 706.9 mg
Białko 17.8 g
Kalorie 715 kJ / 171 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 7.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...