牛肉糜炒西兰花
TM6 TM5

牛肉糜炒西兰花

3.3 (4 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 1 瓣 蒜头 ,切片
  • 120 克 牛肉肉糜
  • ½ 茶匙 盐 ,约3克
  • 20 克 料酒
  • 300 克 西兰花 ,切小朵

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
715 kJ / 171 kcal
Białko
17.8 g
Węglowodany
7.4 g
Tłuszcz
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
4.2 g
Sód
706.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy