Urządzenia i Akcesoria
牛肉糜炒西兰花
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
牛肉肉糜120 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
料酒20 克
-
西兰花 切小朵300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
706.9 mg
Białko
17.8 g
Kalorie
715 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常牛肉料理
8 Przepisów
Chiny
Chiny