Sous-vide Svinekjaker i rødvinssaus

Sous-vide Svinekjaker i rødvinssaus

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
4 porsjoner

Składniki

  • olivenolje
    20 g
  • rødløk delt i båter
    200 g
  • gulrøtter delt i skiver (5 mm)
    150 g
  • stangselleri delt i skiver (5 mm)
    70 g
  • rødvin
    80 g
  • svinekjaker (ca. 150 g hver)
    4
  • havsalt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • rosmarin, fersk
    2 ts
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1300 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 89 mg
Białko 33 g
Kalorie 2505 kJ / 598 kcal
Tłuszcz 48 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie