Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Biff med Béarnaisesaus
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porsjoner
Składniki
-
storfefileter (180-200 g per, 3 cm tykkelse)4
-
havsalt2 ts
-
malt svart pepper¾ ts
-
timian, fersk4 kvister
-
vann (ca.), pass på at posene er helt dekket av vann (se tips)1400 g
-
1 ts askorbinsyresitronsaft (se tips)30 g
-
sjalottløk50 g
-
estragon, fersk kun blader, etter smak1 - 2 kvister
-
tørr hvitvin50 g
-
hvitvinseddik15 g
-
smør, usaltet delt i terninger, pluss 1 ss til steking200 g
-
eggeplommer fra middels store egg4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
93 mg
Białko
46 g
Kalorie
2926 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen