Urządzenia i Akcesoria
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
kyllinglår, uten bein med skinn700 g
-
peanøtter, ristet, saltet50 g
-
hvitløksfedd2
-
chili, fersk rød og grønn, uten frø, delt i biter (1 cm)1
-
honning70 g
-
limesaft20 g
-
fiskesaus50 g
-
vann1030 g
-
sitrongress delt i 4 cm biter30 g
-
hvitløkspulver1 ts
-
gurkemeie, malt½ ts
-
salt1 ts
-
jasminris200 g
-
salat delt i tynne strimler (1 cm)150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1736.8 mg
Białko
42.8 g
Kalorie
2243.6 kJ /
536.2 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30 min
Havregrøt med tomat og basilikum
Brak ocen
Havregrøt med avokado og egg
Brak ocen
Kalvekjøtt med vårløk
Brak ocen
Pastasuppe, svinerull med grønnsaker, pudding, muffins
Brak ocen
Squashsuppe, fisk med ris og grønnsaker, eple-pæresmuldrepai
Brak ocen
Kremet maissuppe med kylling, brokkoliterriner
1 godz. 25 min
Meny med ertesuppe, sitronlaks, brokkoli og poteter
45 min
Meny med kremet grønnsakssuppe, kylling med sennepssaus og dampede grønnsaker
45 min