Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter60 g
-
kjøttdeig av storfe, mager300 g
-
svinekjøttdeig300 g
-
oregano, tørket1 ts
-
salt1 - 2 ts
-
svart pepper, nykvernet¼ ts
-
hvitløksfedd delt i to3
-
olivenolje20 g
-
løk, gul delt i båter200 g
-
rødvin50 g
-
hakket tomat, på boks800 g
-
tomatpuré50 g
-
sukker5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porsjoner
Sód
2798 mg
Białko
144 g
Kalorie
8479 kJ /
2026 kcal
Tłuszcz
138 g
Błonnik
12.1 g
Tłuszcz nasycony
58 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Brak ocen