Slow cooked kjøttboller i tomatsaus

Slow cooked kjøttboller i tomatsaus

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
4 porsjoner

Składniki

  • parmesanost delt i biter
    60 g
  • kjøttdeig av storfe, mager
    300 g
  • svinekjøttdeig
    300 g
  • oregano, tørket
    1 ts
  • salt
    1 - 2 ts
  • svart pepper, nykvernet
    ¼ ts
  • hvitløksfedd delt i to
    3
  • olivenolje
    20 g
  • løk, gul delt i båter
    200 g
  • rødvin
    50 g
  • hakket tomat, på boks
    800 g
  • tomatpuré
    50 g
  • sukker
    5 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 porsjoner

Sód 2798 mg
Białko 144 g
Kalorie 8479 kJ / 2026 kcal
Tłuszcz 138 g
Błonnik 12.1 g
Tłuszcz nasycony 58 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie