Tandoori kyllingwraps

Tandoori kyllingwraps

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porsjoner

Składniki

  • vann
    500 g
  • kylling indrefilet
    500 g
  • havsalt etter smak
    1 - 2 klyper
  • malt svart pepper etter smak
    1 - 2 klyper
  • mynte, fersk kun blader
    2 kvist
  • yoghurt naturell
    120 g
  • koriander, fersk kun blader
    3 kvister
  • tandoori paste
    20 g
  • tortilla
    4
  • babyspinat, fersk
    100 g
  • libanesisk agurk (ca.100 g), delt i lange tynne strimler
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 382.9 mg
Białko 32.5 g
Kalorie 1084 kJ / 258 kcal
Tłuszcz 6.7 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 15.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie