Pastasaus av skinke og purre

Pastasaus av skinke og purre

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner

Składniki

  • bacon terning
    200 g
  • purreløk delt i ringer (5 mm)
    300 g
  • olivenolje
    20 g
  • hvetemel
    30 g
  • melk
    500 g
  • grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l) smuldret
    1
    1 ts grønnsaksbuljong
  • salt
    ¼ ts
  • merian, tørket
    1 ts
  • malt svart pepper
    2 klype
  • muskatnøtt, malt
    2 klype

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 16 g
Kalorie 1002 kJ / 239 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie