Pulled pork burger

Pulled pork burger

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
6 porsjoner

Składniki

  • hvitløksfedd
    1
  • løk, gul delt i ringer (1 cm)
    100 g
  • rosmarin, fersk kun blader
    1 kvist
  • vann
    550 g
  • cider
    200 g
  • havsalt pluss ekstra etter smak
    ½ ts
  • kyllingbuljongpaste (se tips)
    1 ts
  • svinebog, uten bein delt i 5 biter
    800 g
  • barbecuesaus (se tips)
    500 g
  • malt svart pepper etter smak
  • hamburgerbrød
    6
  • isbergsalat blader
    12
  • ketchup til servering (se tips)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1424.5 mg
Białko 39.4 g
Kalorie 2071.4 kJ / 493.2 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 67.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie