Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat

Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
5 porsjoner

Składniki

Kyllingkebab
  • hvitløksfedd
    1
  • korianderblader, ferske
    10 g
  • rød chili, fersk uten frø, grovt hakket
    1
  • sjalottløk delt i to
    60 g
    60 g løk, delt i to
  • kyllinglårkjøtt, uten skinn, uten bein delt i biter (ca. 2 cm)
    600 g
    600 g kyllingbrystfilet, med eller uten skinn, delt i biter (ca. 2 cm)
  • limesaft, ferskpresset
    5 g
  • vegetabilsk olje pluss ekstra til smøring
    20 g
  • garam masala
    1 ss
  • salt
    1 ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
Couscoussalat
  • olivenolje
    80 g
  • hvitløksfedd
    1
  • sjalottløk delt i to
    60 g
  • basilikumblader, ferske
    5 g
  • hvit eddik
    20 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    20 g
  • salt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    2 - 3 klyper
  • vann
    1000 g
  • couscous
    100 g
  • grønnkål harde stilker fjernet
    50 g
  • spinatblader, ferske
    50 g
  • cherrytomater delt i to
    150 g
  • yoghurt naturell (opcjonalnie) til servering
  • lime delt i båter, til servering
  • korianderblader, ferske til pynt
  • rød chili, fersk uten frø, delt i skiver, til servering

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 728 mg
Białko 28 g
Kalorie 1864.9 kJ / 445.7 kcal
Tłuszcz 25.7 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 3.9 g
Węglowodany 25.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie