Urządzenia i Akcesoria
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
5 porsjoner
Składniki
Kyllingkebab
-
hvitløksfedd1
-
korianderblader, ferske10 g
-
rød chili, fersk uten frø, grovt hakket1
-
60 g løk, delt i tosjalottløk delt i to60 g
-
600 g kyllingbrystfilet, med eller uten skinn, delt i biter (ca. 2 cm)kyllinglårkjøtt, uten skinn, uten bein delt i biter (ca. 2 cm)600 g
-
limesaft, ferskpresset5 g
-
vegetabilsk olje pluss ekstra til smøring20 g
-
garam masala1 ss
-
salt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
Couscoussalat
-
olivenolje80 g
-
hvitløksfedd1
-
sjalottløk delt i to60 g
-
basilikumblader, ferske5 g
-
hvit eddik20 g
-
sitronsaft, ferskpresset20 g
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper2 - 3 klyper
-
vann1000 g
-
couscous100 g
-
grønnkål harde stilker fjernet50 g
-
spinatblader, ferske50 g
-
cherrytomater delt i to150 g
-
yoghurt naturell (opcjonalnie) til servering
-
lime delt i båter, til servering
-
korianderblader, ferske til pynt
-
rød chili, fersk uten frø, delt i skiver, til servering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
728 mg
Białko
28 g
Kalorie
1864.9 kJ /
445.7 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
25.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Brak ocen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Brak ocen
Pulled pork burger
Brak ocen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Brak ocen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Brak ocen
Pastasaus av skinke og purre
Brak ocen
Biff i stout
Brak ocen
Kroningskylling
Brak ocen
Tandoori kyllingwraps
Brak ocen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Brak ocen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Brak ocen
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Brak ocen