Urządzenia i Akcesoria
Kroningskylling
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porsjoner
Składniki
-
løk tynne skiver (2 mm)100 g
-
olivenolje20 g
-
karripulver1 ss
-
tomatpuré15 g
-
rødvin80 g
-
sitronsaft10 g
-
laurbærblad, tørket fersk eller tørket1
-
havsalt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
mango chutney20 g
-
majones150 g
-
crème fraîche, min 30% fett150 g
-
kokt kyllingbryst, uten skinn delt i biter (2 cm)500 - 600 g
-
rosiner50 g
-
korianderblader, ferske hakket (ca. 10 g)1 bunt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
25.7 g
Kalorie
1921 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kung Pao kylling
Keine Bewertungen
Tradisjonell østerriksk gulasj
Keine Bewertungen
Pulled pork burger
Keine Bewertungen
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Keine Bewertungen
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Keine Bewertungen
Pastasaus av skinke og purre
Keine Bewertungen
Biff i stout
Keine Bewertungen
Tandoori kyllingwraps
Keine Bewertungen
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Keine Bewertungen
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Keine Bewertungen
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Keine Bewertungen
Kjøttboller (Soutzoukakia) med tomatris
Keine Bewertungen