Urządzenia i Akcesoria
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
yellow onions in pieces4 oz
-
curry powder2 tbsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
ginger, minced½ oz
-
kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
salt to taste½ tsp
-
vegetable stock24 oz
-
pumpkin seeds toasted, to serve
-
pomegranate arils/seeds to serve
-
crème fraîche to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
470 mg
Białko
2 g
Kalorie
481 kJ /
115 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spring Garden Minestrone Soup
50 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Hummus
10 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Apple Wild Rice
50 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min
Pea Soup
30 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min