Ganache pistacjowy

Ganache pistacjowy

4.9 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1340 g

Składniki

Pasta pistacjowa
  • 20 g cukru
  • 400 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki
  • 30 - 40 g oleju
Ganache pistacjowy
  • 450 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 390 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • ¼ łyżeczki soli
  • 45 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 9.3 g
Kalorie 2137.5 kJ / 510.5 kcal
Tłuszcz 41.8 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 26.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...