
Urządzenia i Akcesoria
Ganache pistacjowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1340 g
Składniki
Pasta pistacjowa
-
cukru20 g
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki400 g
-
oleju30 - 40 g
Ganache pistacjowy
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki450 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu390 g
-
soli¼ łyżeczki
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki45 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
510.5 kcal /
2137.5 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
41.8 g
Węglowodany
26.9 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska