
Urządzenia i Akcesoria
Ganache pistacjowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1340 g
Składniki
Pasta pistacjowa
-
cukru20 g
-
orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki400 g
-
oleju30 - 40 g
Ganache pistacjowy
-
białej czekolady pokrojonej na kawałki450 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu390 g
-
soli¼ łyżeczki
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki45 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
510.5 kcal /
2137.5 kJ
Białko
9.3 g
Tłuszcz
41.8 g
Węglowodany
26.9 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 godz.
Krem pistacjowy do tortów
6 godz. 15 min
Zimowy tort z frużeliną żurawinową
6 godz.
Marcepanowe kulki z orzechami włoskimi w karmelu
45 min
Ptysie z kruszonką, nadzieniem malinowym i kremem z białej czekolady
6 godz. 10 min
Pistacjowe chantilly
4 godz. 40 min
Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym
8 godz.
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3 godz. 20 min
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Tarta czekoladowo-orzechowa bez pieczenia
1 godz. 10 min
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 min
Tort cappuccino z chrupką z białej czekolady
48 godz.