Ganache pistacjowy

Ganache pistacjowy

4.9 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1340 g

Składniki

Pasta pistacjowa
  • cukru
    20 g
  • orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki
    400 g
  • oleju
    30 - 40 g
Ganache pistacjowy
  • białej czekolady pokrojonej na kawałki
    450 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu
    390 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    45 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 510.5 kcal / 2137.5 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 41.8 g
Węglowodany 26.9 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...