Ganache pistacjowy
TM5 TM6

Ganache pistacjowy

4.9 (36 ocen)

Składniki

Pasta pistacjowa

  • 20 g cukru
  • 400 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki
  • 30 - 40 g oleju

Ganache pistacjowy

  • 450 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
  • 390 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • ¼ łyżeczki soli
  • 45 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
28641.9 kJ / 6841 kcal
Białko
125 g
Węglowodany
361 g
Tłuszcz
560 g
Błonnik
24 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy