Urządzenia i Akcesoria
Ganache pistacjowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
1340 g
Składniki
Pasta pistacjowa
-
20 g cukru
-
400 g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych, bez skórki
-
30 - 40 g oleju
Ganache pistacjowy
-
450 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
390 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
¼ łyżeczki soli
-
45 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
9.3 g
Kalorie
2137.5 kJ /
510.5 kcal
Tłuszcz
41.8 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PODSTAWY CUKIERNICZE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zimowy tort z frużeliną żurawinową
6 godz.
Krem pistacjowo-czekoladowy
40 min
Brownie z kremem pistacjowym i kakaową glazurą
3 godz. 20 min
Pasta pistacjowa (100%)
20 min
Krem klementynkowy (clementine curd)
30 min
Frużelina tropikalna do tortów
10 min
Krem kokosowy
15 min
Pistacjowe chantilly
4 godz. 40 min
Ptysie z konfiturą figową, lemon curd i kremem waniliowym
8 godz.
Krem cytrynowy (lemon curd) – 650 g
20 min
Mini serniczki z purée z mango z Varomy
3 godz.
Tort brownie z solonym sosem karmelowym i bitą śmietaną
3 godz. 50 min