Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 550 g owoców jagodowych, świeżych, np. truskawek, malin
- 50 g cukru
- 2 łyżeczki agaru (6 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1792 kJ / 428 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 108 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 20.9 g
- Sód
- 8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Millefeuille z kremem waniliowym
5h
Deser z solonym karmelem
1h
Lody marmurkowe
11 godz. 30 min
Angielski pudding z Varomy z sosem waniliowym
40 min
Mus kardamonowy z chałwą, granatem i pistacjami
50 Min
Mus z białej czekolady z wodą z ciecierzycy
3 godz. 30 min
Płynny karmel
35 min
Kokosowa bita śmietana
5 min
Deser z płynną białą czekoladą
3hod.
Zefir truskawkowy z bezami
15 min
Szpajza czekoladowo-cytrynowa
1 godz. 10 min
Pomarańczowa babka piaskowa bezglutenowa
1h 45min