
Urządzenia i Akcesoria
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
25 cukierków typu krówka
-
85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
373.3 kcal /
1562 kJ
Białko
3.1 g
Tłuszcz
26.6 g
Węglowodany
40.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Sód
15 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pikantne zakręcone ziemniaki na patyku (TM5)
10 Min
Wegański sos „serowy”
20 Min
Kakaowe pancakes z bitą śmietaną i sosem czekoladowym
45 Min
Chipsy z rozmarynem i tymiankiem
2 Std.
Karmelowe toffi
2 Std.
Lody z solonym karmelem
14 Std.
Czekoladowe ciasto-trumna bez mąki
2 Std. 45 Min
Unicorn Latte
20 Min
Ciasteczka czekoladowe "ciągutki"
55 Min
Gorąca czekolada z ciastkami amaretti
20 Min
Herbata bąbelkowa z tapioką (bubble tea)
1 Std.
Płynące ciasto czekoladowe (lava cake)
40 Min