Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami

Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami

4.8 34 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje

Składniki

  • 25 cukierków typu krówka
  • 85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • jabłka pokrojone w ósemki, do podania
  • precelki, solone kruche, do podania

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 15 mg
Białko 3.1 g
Kalorie 1562 kJ / 373.3 kcal
Tłuszcz 26.6 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 16 g
Węglowodany 40.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...