Urządzenia i Akcesoria
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
25 cukierków typu krówka
-
85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
15 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
1562 kJ /
373.3 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bento z pandami
1h
Deser z płynną białą czekoladą
3h
Czekoladowe słoiczki
40min
Ciasto na parze z borówkami z kremem cytrynowym
5h
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM5)
6h 15min
Wystrzałowe szaszłyki owocowe
30min
Czarna pizza z duchami
1h 40min
Fondue z masła orzechowego z owocami
20min
Timbale cytrynowe z sosem malinowym
2h 20min
Lemoniada fiołkowa
5min
Tanghulu (szklane owoce)
40min
Czekoladowe łyżeczki
3h 25min