Urządzenia i Akcesoria
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porcje
Składniki
-
25 cukierków typu krówka
-
85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
jabłka pokrojone w ósemki, do podania
-
precelki, solone kruche, do podania
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
15 mg
Białko
3.1 g
Kalorie
1562 kJ /
373.3 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
40.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
FONDUE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Deser z solonym karmelem
1 Std.
Koreańskie tańczące kotki (jiggly cat pudding)
4 Std. 30 Min
Babeczki z płynnym karmelem
25 Min
Cukier jabłkowo-cynamonowy
5 Min
Plaster miodu
1 Std. 30 Min
Lemoniada fiołkowa
5 Min
Czekolada z mleczkiem kokosowym
15 Min
Banany w czekoladzie
1 Std.
Gorąca czekolada z imbirem
30 Min
Granola piernikowa
1 Std. 45 Min
Świąteczne choinki brownie
2 Std. 50 Min
Gorąca czekolada
10 Min