Urządzenia i Akcesoria
Lody agrestowe
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 45 min
6 porcji
Składniki
-
500 g agrestu bez szypułek i ogonków
-
30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
60 - 80 g miodu, płynnego
-
100 g jogurtu greckiego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
11 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
415.2 kJ /
99.2 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LODY I GRANITY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Ketchup z dyni
40 min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1 godz. 30 min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Dżem z jabłek i winogron
45 min
Egzotyczny mus jabłkowy
30 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 godz. 15 min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 godz. 30 min
Drożdżowe ciasto dyniowe
2 godz. 15 min