Urządzenia i Akcesoria
Migdały w polewie czekoladowo-kawowej
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
12 porcji
Składniki
-
1 białko
-
1 szczypta soli
-
100 g cukru
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
½ łyżeczki kardamonu, mielonego
-
1 łyżeczka cynamonu, mielonego
-
1 łyżka kakao
-
1 łyżka kawy rozpuszczalnej, typu espresso
-
400 g migdałów, ze skórką
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
8.6 g
Kalorie
1027.7 kJ /
245.4 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
JADALNE PREZENTY
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Likier jajeczny na ciepło (Eggnog)
25 min
Trufle kokosowe z białą czekoladą
1 godz. 15 min
Cynamonowe gwiazdki
55 min
Śliwki w czekoladzie
2 godz. 30 min
Krem kokosowy z gorzką czekoladą (à la Bounty®)
50 min
Trufle rumowe
2 godz. 30 min
Miód imbirowy
10 min
Chałwowe parfait z bakaliami
13 godz. 30 min
Kandyzowane orzeszki ziemne
3 godz. 20 min
Kartofelki marcepanowe
1 godz. 15 min
Słodkie migdały w karmelu
20 min
Ciastka francuskie z makiem
1 godz.