Urządzenia i Akcesoria
Bolivian Rice Pilaf
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
carrots cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)250 g
-
coconut oil3 Tbsp
-
garlic cloves crushed2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried sage2 Tbsp
-
fresh oregano2 Tbsp
-
mint leaves3 Tbsp
-
water1000 g
-
quinoa grains100 g
-
wild rice mix250 g
-
60 g shallots, cut in piecesspring onions cut in pieces6
-
red peppers diced (1 cm)120 g
-
limes zest and juice, to taste2 - 3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tofu stew
30 min
Avocado and Banana Ice Cream
6 godz. 15 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 godz. 50 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Chickpea Pancakes
20 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Borscht
50 min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min