Bolivian Rice Pilaf

Bolivian Rice Pilaf

4.4 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • carrots cut in sticks (5 cm x 0.5 cm)
    250 g
  • coconut oil
    3 Tbsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • dried sage
    2 Tbsp
  • fresh oregano
    2 Tbsp
  • mint leaves
    3 Tbsp
  • water
    1000 g
  • quinoa grains
    100 g
  • wild rice mix
    250 g
  • spring onions cut in pieces
    6
    60 g shallots, cut in pieces
  • red peppers diced (1 cm)
    120 g
  • limes zest and juice, to taste
    2 - 3

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 276 kcal / 1155 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 44 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...