Urządzenia i Akcesoria
Hash Brown Cups
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 pieces
Składniki
-
non-stick spray oil to grease
-
Parmesan cheese cut into pieces1 ½ oz
-
cheddar cheese cut into pieces3 oz
-
baby spinach1 oz
-
dried chives, chopped2 tsp
-
russet potatoes peeled, cubed24 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
onion powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large eggs4
-
whole milk1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
326.9 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
596.2 kJ /
142.5 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 godz. 20 min
New York Black and White Cookies
1 godz. 15 min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 godz. 25 min
Chili Oil Noodles
30 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min