Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastrami
22 Std. 30 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Broccoli Sauté
20 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min