Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado Tuna Salad
5min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Orange Julius
5min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Slow Cooked Potatoes (TM6)
45min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Egg Salad Sandwiches
25min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Apple Onion Tea
15min
Caprese Egg White Omelet
20min