Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Kids Rainbow Veggie Pizza
1 godz. 40 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Sautéing 7 oz Eggplant
30 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min