Urządzenia i Akcesoria
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
293.7 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
607 kJ /
145.1 kcal
Tłuszcz
7.4 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Inverted Sugar
4 godz. 20 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2 godz. 55 min
Tamale Pie (Anna)
1 godz. 30 min
Tunisian Beef Ribs
4 godz. 55 min
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Creamy Avocado Dip
10 min
Mushroom Stir-Fry
55 min
Tinga de Pollo
40 min