Urządzenia i Akcesoria
Pesto Pizza Dough
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz.
12 slices
Składniki
Pesto
-
Parmesan cheese diced3 oz
-
fresh basil3 oz
-
pine nuts1 oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
extra virgin olive oil5 ½ oz
Dough
-
water7 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
pasta flour (type 00)6 ½ oz
-
all-purpose flour plus extra to dust5 oz
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
390.4 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
1095.7 kJ /
261.9 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
21.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Pizzazz
7 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Steamed Applesauce Cake
1 godz.
Nut Boosted Powder
30 min
Peanut Butter Ice Cream
8 godz. 20 min
Keftedes (Greek-Style Meatballs)
2 godz. 30 min
Deconstructed Strawberry Custard Tart
4 godz. 25 min
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
1 godz. 10 min
Waffle Cones
35 min
Smoked Onion Dip
10 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min