Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère
TM5 TM6

Galettes de sarrasin aux épinards, œufs et gruyère

4.3 (39 ocen)

Składniki

  • 150 g de gruyère, coupé en morceaux d'1 cm
  • 70 g de beurre, coupé en morceaux de 2 cm
  • 400 g de pousses d'épinards frais
  • pâte à galette de sarrasin (pour 6 galettes) (voir "Conseil(s)")
  • 40 g de crème fraîche épaisse, entière
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 6 œufs

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1756 kJ / 423 kcal
Białko
20 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
29 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy